Blog

Afterlaiv

Vi håper at så mange som mulig kan være med på afterlaiven på søndag kveld, da dette er en veldig fin måte å bli kjent med spillerene bak rollene på. Vi fyrer opp grillen og vi anbefaler folk å ha med seg mat og drikke til dette (vil være mulig å oppbevare, bare merk det godt og enkelt)! Det vil være mulig å overnatte på laivplassen.

Styrke

Styrke

Styrke er et system for å simulere overnaturlig styrke og hurtighet. Sånn det virker er at alle har en verdi mellom 0 og 4. Se på skalaen under hvor eksempler på forskjellige vesner havner. Og merk at vanlige vanilje mennesker altid har 0 poeng.

Disse poengene kan brukes i kamp, men også i andre situasjoner.

I kamp: Hvis du har poeng, og velger å bruke dem, hvisker du dem til motspilleren. Hviskes ikke noe tilbake begynner kampen.
Et vanlig menneske som blir slått av noen med 1 i styrke går automatisk til 1hp. Så ikke slått bevisstløs men går i bakken men er ennå våken. Et vanlig menneske som blir slått av en med 2 eller mer går automatisk i bakken og er bevisstløs. Spill på differansene.
Har begge styrke teller poengsummen som våpen styrke som Man Kan Plusse På Våpen. Og ellers normale kamp regler. Sloss til en er tom for HP.

Utenfor kamp.
Hvis du er menneske og noen tar tak i deg og hvisker Styrke 1 så holder de deg fast og du kommer deg ikke løs. Hvisker derimot personen som blir holdt fast Styrke 2 tilbake så kan den bryte seg løs uten problemer. Spill opp styrken til de som har mer enn deg selv.

Mennesker: 0 poeng

White Court, Lykantroper, svake zombier, gouls, temple dogs, Unturned Red Court: 1 poeng

Black Court, gamle zombier, Små Gruffs, Malc m.m: 2 poeng

Ogres, Bone Golems, Troll, storebror Gruff m.m: 3 poeng

Guder, drager, faery queens m.m: 4 poeng

Sovegreier

Hva må jeg ha med av sovesaker spør kanskje du?

Vel, hvis du trenger en bamse for å sove, så må du ta med den. Vi stiller kun med bamser til oss selv.

Men dersom du liker å ha noe over og eller under deg mens du sover, så kan jeg anbefale at du tar med dyne/putetrekk og et laken. (det er dyner og puter her, men du må ha med eget trekk)

Dersom du liker å vaske deg, kan vi tilby dusjfasiliteter i fleng, men innsåping (og såpen/sjampo/balsam og kremer ol) må du ta med selv.

Vi vil heller ikke hjelpe til med tørking, så ta gjerne med eget hånkle.

Dersom du liker å snakke med andre mennesker, spesielt litt nær prating, ta gjerne med tannkrem, tannbørste og deodorant.

Faek Omens: Disclaimer

Faek Omens is set in a historic Stavanger of 1944. As such, it includes characters and themes that are part of the Nazi party that ruled Germany and occupied amongst other, Norway, as well as the corresponding historical iconography.
The usage of Nazis and their iconography is purely rooted in historical context and is not inteded to condone or glorify them or their actions in any way.
If you find this material strongly objectionable it is our recommendation that you do not  attend this LARP.