Fri

Fri_-3

en laiv satt i WW2 en ukjent plass i Europa. Spillerne er krigsfanger tatt av tyskerne som er ved å bli transportert med lastebil til en fangeleir.

«Fri» er en laiv satt til andre verdenskrig på et ukjent sted i Europa. Spillerne er krigsfanger, tatt av tyskerne som er i ferd med å bli transportert med lastebil til en fangeleir. Lastebilen krasjer etter å ha blitt beskutt av det som høres ut som russere og de fleste av fangene og vaktene dør i kollisjonen. I kaoset som oppstår klarer noen av de overlevende fangene å stikke av. Dere har løpt i timevis, lyden fra fronten har blitt høyere rundt dere og det blir hvisket om at dere er fanget i ingenmannsland mellom to fronter som kjemper. Men dere er redd både russere og tyskere, dere er sultne, trøtte og redde. Dere trenger et sted å gjemme dere, hvile og få lagt en skikkelig plan. Ingen av dere kjenner alle de andre men alle er i samme båt og vil vekk fra fronten og vekk fra krigen.

Noen snakker om at USA har kommet til Europa for å slå tilbake nazistene, andre mener det er Sovjetunionen som er i ferd med å slå tilbake Hitler og ta over Europa mens andre igjen sier det bare er ønsketenkning at Hitler blir tatt. En ting er sikkert. Hvis dere ikke finner et gjemmested snart så blir alle fanget igjen, enten av tyskere eller russere, og dere vet ikke hva som er verst.

Laiven vil inkludere skrekkelementer basert på H.P. Lovecrafts Cthulhu-mytos og vi håper alle får kjenne litt økt puls i løpet av laiven :). Hva disse elementene faktisk er får bli en overraskelse.

Når laiven begynner har noen fått øye på en hule eller et hull og dere er på vei dit for å søke ly og hente dere inn. Dere har litt boksmat dere stjal fra bilen men ikke nok til alle. Noen snakker om å finne bær eller røtter men ingen har tatt kontroll. Laiven begynner så snart man har hoppet ned i hullet.

Noen bilder fra laiven

Filmer fra laiven

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.