Styrke

Styrke

Styrke er et system for å simulere overnaturlig styrke og hurtighet. Sånn det virker er at alle har en verdi mellom 0 og 4. Se på skalaen under hvor eksempler på forskjellige vesner havner. Og merk at vanlige vanilje mennesker altid har 0 poeng.

Disse poengene kan brukes i kamp, men også i andre situasjoner.

I kamp: Hvis du har poeng, og velger å bruke dem, hvisker du dem til motspilleren. Hviskes ikke noe tilbake begynner kampen.
Et vanlig menneske som blir slått av noen med 1 i styrke går automatisk til 1hp. Så ikke slått bevisstløs men går i bakken men er ennå våken. Et vanlig menneske som blir slått av en med 2 eller mer går automatisk i bakken og er bevisstløs. Spill på differansene.
Har begge styrke teller poengsummen som våpen styrke som Man Kan Plusse På Våpen. Og ellers normale kamp regler. Sloss til en er tom for HP.

Utenfor kamp.
Hvis du er menneske og noen tar tak i deg og hvisker Styrke 1 så holder de deg fast og du kommer deg ikke løs. Hvisker derimot personen som blir holdt fast Styrke 2 tilbake så kan den bryte seg løs uten problemer. Spill opp styrken til de som har mer enn deg selv.

Mennesker: 0 poeng

White Court, Lykantroper, svake zombier, gouls, temple dogs, Unturned Red Court: 1 poeng

Black Court, gamle zombier, Små Gruffs, Malc m.m: 2 poeng

Ogres, Bone Golems, Troll, storebror Gruff m.m: 3 poeng

Guder, drager, faery queens m.m: 4 poeng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *